icon

Alles over het

COCOON TRAJECT

In een liefdevol 1 op 1 traject ga ik samen met jou door middel van creativiteit de diepte in van jouw verhaal, opzoek naar inzichten in jouzelf.
Hierdoor word je bewust van het proces waar je in zit en kun je patronen gaan herkennen en doorbreken, zodat jij net als ik, in dankbaarheid kan omarmen wat geweest is en vertrouwen krijgt in alles wat komen mag.
Als het ware kruip je als rups in je cocon om vanuit rust en zelfreflectie jezelf te gaan vinden en te transformeren naar vlinder, de mooiste versie van jezelf.

Herken je dit?

Van jongs af aan heb je veel zwaarte ervaren, misschien zijn bijvoorbeeld je ouders gescheiden of ben je bekend met fysiek/emotioneel geweld.
Je bent je steeds gaan aanpassen aan anderen, om maar te voldoen aan de verwachtingen, in de hoop ergens een keer goedkeuring te krijgen of te voelen dat je goed genoeg bent.
Je ging altijd maar dóór om de pijn in jou te negeren. Je voelt je van jezelf verwijderd en hunkert naar verbinding met jezelf.

Wil je hierover met mij in gesprek komen?

Dan nodig ik je van harte uit om in een diep, mooi, verbindend gesprek, geheel vrijblijvend te voelen hoe dit voor jou is en of ik daarin mogelijk iets kan betekenen voor jou.

Het traject

Het traject duurt ongeveer 3 maanden, hierin we plannen samen 5 live sessies en gaan we de diepte in van jouw verhaal.
Van de persoon tot wie je bent gevormd, terug naar jouw kern, jouw unieke ik.
Om als het ware in je cocon te stappen en door middel van rust en zelfreflectie terug te blikken op jouw tijd als rups en te transformeren naar vlinder; de mooiste versie van jezelf.
Naast het hebben van diepe verbindende gesprekken gaan we ook intuïtief creatief* aan de slag zodat je beeldend inzichten krijgt in jezelf en jouw proces. Hierdoor kun je ook gemakkelijker in je eigen gevoel en energie blijven.

Tussen de sessies door krijg je steeds een opdracht mee voor thuis en gedurende de gehele periode mag je me 24/7 appen of bellen wanneer je ergens vragen over hebt.

* Je hoeft niet kunstig creatief te zijn, het gaat er niet om of iets ´mooi´ wordt, het gaat om het krijgen van inzichten uit wat er mag ontstaan vanuit je intuïtie 😉

Mijn aanpak

Intuïtief, creatief, op een speelse manier mét diepgang, waarbij je je veilig voelt met al je emoties en waarin ook ruimte is voor humor.